Sitruuna Voima-Papu piirakka (gluteeniton)

Sitruuna Voima-Papu piirakka (gluteeniton)

Pohja:
2 dl Voima-Papu härkäpapujauhoja
1 rkl psyllium
1 dl sokeri
1,5 tl leivinjauhe
1 sitruunan kuori raastettuna (noin 2 tl)
2 dl nestettä (maito tai vesi)
50 g voita tai 0,5 dl öljyä 

Sekoita kuivat aineet sekaisin, lisää neste ja viimeisenä rasva.

Täyte:
2 dl kuohukerma
2 prk sitruuna-rahka ( a 200g)
1,5 rkl perunajauhoja
2 kpl kananmunia
1 tl vanilijasokeria
0,5 dl sokeria

Vatkaa kerma ja sokeri kuohkeaksi, lisää seuraavat (rahkat, kananmunat ja perunajauho siivilän läpi kokoajan sekoittaen).

Laita uuni lämpiämään 170 astetta ei kiertoilmaa. Paista 40min alatasolla. 

Taputtele pohja voideltuun vuokaan, kaada täyte. Nauti kun piirakka on jäähtynyt. Tai vasta seuraavana päivänä!

2.5.2019