Joulumuorin hedelmäkakku (GL)
Joulumuorin hedelmäkakku (GL):
Laita uuni kuumenemaan 175 astetta, öljyä/voitele isovuoka ja sokeroi.
1,5 dl sokeria
3 kpl kananmunia
Sekoita nämä, ei tarvitse vatkata. Lisää yksitellen seuraavat aineet:
1 dl öljyä/voisulaa
1 rkl kaardemummaa jauhettuna
Lisää nestemäiseen hedelmät:
1 rasia kirsikka
1 rasia sukaattia
1 rasia appelsiini paloja
2 dl rusinoita
Sekoita yhteen kuivat aineet:
5 dl Voima-Papu härkäpapujauho
3 tl leivinjauhe
1 tl sooda
Lisää jauhoja vähitellen ja lisää välillä nestettä
4,0- 4,5 dl kerma-maitoa (3,3 dl kermaa & maitoa 1,2dl)
Tämä menee erittäin suureen vuokaan tai kaksi pientä vuokaa.
Tulossa myös vegaaninen resepti !
Reseptin tehnyt Karviaisten tilan emäntä Katriina 14.12.2020