Härkäpapu Falafelli Suomalaiseen makuun

Härkäpapu Falafelli Suomalaiseen makuun

  • 2 dl Voima-Papu härkäpapurouhetta
  • 3,5 dl vettä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pss Ranskalainen sipulikastike aines
  • 1 tl kuminaa
  • 0,5 tl pippuri & chili -yhdistelmä
  • 1 rkl psylliumia

Yhdistä kaikki kuivat aineet ja valkosipuli, lisää vesi, sekoita. Anna turvota 10 minuuttia ja soseuta esim. sauvasekoittimella. Massan ei tarvitse olla ihan hienoa, vaan mukana saa olla rouhetta. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa tai paistinpannulla. Pyöritä palloksi ja friteeraa öljyssä.

Jos friteeraat pannulla, painele pallot litteiksi pihveiksi.