Härkäpapucurry keitto

Härkäpapucurry keitto

  • 2 punasipulia
  • 2 isoa valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl currytahnaa
  • 1 tl garam masalaa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 3 dl kookosmaitoa
  • pinaattia
  • 5 dl keitettyjä härkäpapuja
  • ½ limen mehu ja kuori

Hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuumenna öljy paksupohjaisen kattilan tai wokkipannun pohjalla. Lisää currytahna, garam masala ja inkivääri. Kuullota kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua. Lisää sipulit ja paista hetki.

Lisää tomaattimurska, kookosmaito , pinaatti ja härkäpavut. Keittele n. 15 min tai kunnes neste on sopivasti haihtunut. Raasta lopuksi joukkoon limen kuori ja purista mehu. Mausta tarvittaessa suolalla.

Reseptin tehnyt Kakskokki