Tutustu Karviaisten tilan Voima-papu tuoteperheeseen!

Tuotteet

Paahdettu Voima-Papu

On Paahdettu kokonainen härkäpapu heti syötävä eli välipalaksi sellaisenaan, naposteluun tai salaatin joukkoon. Lisättyä suolaa vain 0,5%

Härkäpapurouhe

Sopii lihankorvikkeeksi kastikkeisiin, pihveihin tai falafelleihin. Voi käyttää myös leivän, sämpylän tai näkkärin tekoon. Maustamaton ja raaka. Rouhittu koko härkäpapu. Turpoaa kaksinkertaiseksi. Suositellaan kypsennettäväksi.

Härkäpapujauho

sopii lettuihin, pipareihin, kakkuihin, piirakoihin, puuron joukkoon proteiinia tarvitsevalle, pihvien leivittämiseen ja kastikkeiden suurustamiseen.
Maustamaton ja raaka.

Jauhettuna myöskin koko härkäpapu. Turpoaa kaksinkertaiseksi. Suositellaan kypsennettäväksi.

Härkäpapu, kokonainen

Kokonainen käsittelemätön härkäpapu. Keittoaika pussista suoraan ilman liotusta 60min. Ja yön yli liottaen 20m-25min. Voi myös paahtaa. Raaka kokonainen härkäpapu. Suositellaan kypsennettäväksi. 

Tuoteuutuus! Karviaisten Kroisos-makkara

Ainekset: Sianliha 52%, keitetty Härkäpapu 35%, vesi, stabilointiaineet (E1420, E450), suola, sianlihaproteiini, mausteet: mm. juustokumina, oregano, valkosipuli, mustapippuri, aromit ja uutteet (mm. umami, paprika), kasvikuitu, dekstroosi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250).