Tutustu Karviaisten tilan Voima-papu tuoteperheeseen!

Tuotteet

Löydät tuotteitamme useilta jälleenmyyjiltä sekä omasta verkkokaupastamme.

Paahdettu Voima-Papu

On Paahdettu kokonainen härkäpapu heti syötävä eli välipalaksi sellaisenaan, naposteluun tai salaatin joukkoon. Lisättyä suolaa vain 0,5%

Härkäpapurouhe

Sopii lihankorvikkeeksi kastikkeisiin, pihveihin tai falafelleihin. Voi käyttää myös leivän, sämpylän tai näkkärin tekoon. Maustamaton ja raaka. Rouhittu koko härkäpapu. Turpoaa kaksinkertaiseksi. Suositellaan kypsennettäväksi.

Paahdettu härkäpapurouhe

Härkäpapujauho

Sopii lettuihin, pipareihin, kakkuihin, piirakoihin, puuron joukkoon proteiinia tarvitsevalle, pihvien leivittämiseen ja kastikkeiden suurustamiseen. Maustamaton ja raaka.

Jauhettuna myöskin koko härkäpapu. Turpoaa kaksinkertaiseksi. Suositellaan kypsennettäväksi.

Härkäpapu, kokonainen

Kokonainen käsittelemätön härkäpapu. Keittoaika pussista suoraan ilman liotusta 60min. Ja yön yli liottaen 20m-25min. Voi myös paahtaa. Raaka kokonainen härkäpapu. Suositellaan kypsennettäväksi. 

Raaka-suklaa härkäpapu

Uutuudet!

Raaka-suklaa, vegaaninen ja terveellinen herkuttelu suklaa, proteiinia 19%, 50% raaka-suklaata ja 50% härkäpapua. Tehdään yhteistyössä Kultasuklaa Oy:n kanssa. Karviaisten tilan pakkaama. 

Valkosuklaa-salmiakki härkäpapu 

Varsinainen makuhermoja hivelevä valkosuklaa joka päällystetty lakritsi-salmiakki jauheelle, sisällä paahdettu kotimainen härkäpapu. Tehdään yhteistyössä Kultasuklaa Oy:n kanssa. Karviaisten tilan pakkaama. 

Valkosuklaa härkäpapu

Erinomainen lasten herkku hieman terveellisempään herkutteluun 100g rasiassa, kotimainen härkäpapu sisällä ja päällä Kultasuklaa Oy:n tekemä valkosuklaa kerroslaadukkaista raaka-aineista. Karviaisten tilan pakkaama.